Her har du mulighed for at skrive en anmeldelse af min behandling, Jeg vil være meget taknemmelig for både "ris" og "ros" , da jeg hele tiden søger at blive bedre til det jeg laver..

VH.

Peter

Hjemmeside 20-10-2018

Jill

Super fin hjemmeside du har :-)

Hjemmeside 03-09-2018

Tove Mastek

De varmeste anbefaler til Peter herfra: Jeg har slidgigt i nakke og lænd og en skulder der smerter og har meget nedsat bevægelighed. Jeg har gennemgået forskellige trænings-programmer igennem flere år og det hjælper også et stykke af vejen, men det fjerner
slet ikke ømheden og stivheden. Allerede ved den første siatsubehandling var der en markant forbedring. Fra at have ondt i lænden ved alle bevægelser og især om natten, er jeg nu smertefri ved alm. daglige gøremål.. og om natten. Bevægeligheden er øget væsentligt
i min nakke og allerbedst: min skulder er så meget bedre og mindre smertefuld og bevægeligheden er øget i en grad som jeg ellers forlængst havde vinket farvel til.

Derudover er Peter et meget behageligt bekendskab, han arbejder målrettet og seriøst og er meget dedikeret og professionel.

05-02-2018

peder brehmer

har gået i mange år med nakkesmerter på grund af slidgigt,men så så jeg et opslag fra plh terapi på facebook og blev nysgerrig for hvad det var for noget,tog kontakt med peter og fik bestilt en tid til ugen efter,skal lige love for at jeg blev overrasket
over hvordan shatsu virker og efter 3 behandlinger er smerterne væk,men vil så nu holde det ved lige med en behandling om måneden,så kan varmt anbefales...stor tak til peter..

16-01-2018

Carina

Shiatsu terapi var helt ukendt for mig i dec 2017, jeg deltog i én konkurrence på facebook og var heldig at vinde en behandling, som jeg fik lige op til juleferien.

Der bliver arbejdet med hele kroppen, og den lethed man går derfra med er helt fantastisk.

Shiatsu var for mig en rigtig god og behagelig oplevelse, min blodcirkulation har været i super god balance, dvs ingen temperatur svingninger trods de kolde dage.


Energi niveauet steg også og rent kognitivt er Peter yderst behagelig.

Jeg er ny kunde 😀

18-12-2017

Sanne

Var heldig at vinde en behandling i julekalenderen. Har aldrig hørt om denne behandling før så var meget spændt. Kan kun sige at det var super godt og at der blev arbejdet med hele kroppen. Det kan klart anbefales og ens krop har godt af at blive forkælet
😀 Rigtig god jul til Jer alle

25-10-2017

Britta Korsgaard

Bedste og mest effektive massage jeg har prøvet. Min fibromyalgi kan ikke kureres, men med shiatsu massage ca 1 gang om mdr. Er min krop i balance.

Tak til Peter for verdens bedste massage.

15-07-2017

Kurt Fohlmann

Har haft et godt udbytte af mine behandlinger. Kommer nok tilbage, hvis det igen går den forkerte vej. Behagelig atmosfære.

22-05-2017

Eva Skov-Jørgensen

Jeg sidder rigtig meget ved computeren lige nu, hvor jeg er ved at skrive mit historiespeciale. Så min hårdt prøvede nakke, mine skuldre og min gamle ryg har haft stor glæde af Peters effektive massage. Så jeg er klar til endnu en omgang specialeskrivning.

Peter kan klart anbefales.

19-01-2017

Michelle

En rigtig god og professionel behandling. En anderledes men effektiv, helhedsorienteret og dybdegående massageform som varmt kan anbefales.

11-12-2016

Lena Hansen

Jeg fik for første gang i mit liv hold i ryggen, hvor jeg næsten ikke kunne gå i 3 dages tid inden jeg fik en behandling af Peter. Dagen efter var jeg i så meget bedring, at jeg rask meldte mig på jobbet. Tak for en meget effektiv og behagelig behandling.